backgroundLayer 1

DRÖNARtjänstER

PreSäkra samarbetar med branschledande aktörer och därför kan vi med dessa erbjuda uppdrag med drönare av hög kvalitet och säkerhet. Våra partners har en bred erfarenhet inom foto, video, redigering, inspektioner, ortofoto, 3D – modeller och bevakning.
Inte nog med det, de använder alltid den modernaste utrustningen och anpassar den efter behov.
Våra samarbetspartners är licenserade och utbildade.

Vi följer alltid gällande lagar, regler och restriktioner.

– Foto
– Video
– Bevakning
– Ortfoton
– Inspektioner
– 3D Modeller

Våra drönartjänster

Foto
Vi tillhandahåller foto i alla miljöer i mycket hög kvalitet under dygnets alla timmar. Våra drönare klarar av väldigt hög upplösning som gör att det fungerar utmärkt med tryck, affischer utöver TV och internetpublicering. Vi erbjuder även efterbehandling.

Video
Vi tillhandahåller video i alla miljöer i mycket hög kvalitet under dygnets alla timmar. Våra drönare klarar en upplösning upp till 6K och fps på 120. Vi anpassar oss alltid utifrån kundens begäran och kan flyga inomhus och utomhus oavsett terräng. Vi erbjuder även efterbehandling.

Bevakning
Våra drönare klarar av att sända live information alternativt lagring för senare hantering. Det går att zooma upp till 8 gånger för att komma nära objektet utan att ses eller höras. Vår bevakning kan utföras manuellt och autonomt.

Ortofoton
Vi har möjlighet att skapa ortofoton utan begränsningar med vår mjukvara. Oavsett terräng eller miljö klarar vi av att kartera en yta där det även kan göras volymberäkningar och fungerar ihop med GIS och BEM.

Inspektioner
Våra drönare klarar av all sorts terräng och miljö för inspektioner. Det levereras i hög upplösning med möjlighet att zooma in på varenda liten detalj och kan analyseras live eller i efterhand.

3D-Modeller:
Våra operatörer kan göra mätningar med centimeter precision med hjälp av nätverks RTK. Det går att skapa modeller kontinuerlig med jämna mellanrum för att följa utvecklingen alternativt en engångs modell. Utöver standard 3D modeller går det även att få Mesh, DTM och DEM.

JOURNUMMER DYGNET RUNT

BOKA ETT MÖTE MED OSS IDAG!