VI ÄR PRESÄKRA!

Med hög servicekänsla och erfarenhet, levererar vi rätt man på rätt plats. Säkerhet och service går för oss alltid hand i hand därför räcker det inte med enbart godkänd utbildning för att få arbeta hos oss. Vi har även en intern utbildningsprocess som innehåller såväl skriftliga som muntliga tester.

Vi har lång erfarenhet från bl.a. detaljhandeln där vi har genomfört utredningar av svinn, såväl internt som externt. Tillsammans med kvalificerade underleverantörer, kommer vi att kunna ge er den totala säkerheten genom en skräddarsydda lösningar anpassade efter era förutsättningar och behov. Vid önskemål levererar givetvis även enskilda tjänster. Vår målsättning är att skapa en helhetslösning för dig som kund.

VARFÖR VÄLJA OSS ?

PreSäkra har auktorisation att bedriva bevakning och säkerhet i hela riket.  Våra ledord är att “förhindra och förebygga” vilket är det vi gör när vi med kvalificerad personal och närvaro avskräcker brott och ingriper vid behov.  Förutom ordinarie bevakningsuppdrag med civila/uniformerade väktare, ordningsvakter och butikskontrollanter tar vi oss även an uppdrag som berör fastighetsjour, utryckning, rondering och receptionstjänster. 
Vi arbetar även med säkerhetsutbildningar till er personal, riskanalyser och interna utredningar. 

JOURNUMMER DYGNET RUNT

BOKA ETT MÖTE MED OSS IDAG!

Jour