Ordningsvakt butik

Med ordningsvakter som övervakar din butik eller lokal kan du erbjuda dina kunder en trygg shoppingupplevelse! Vi erbjuder uniformerade eller civila ordningsvakter till din butik.

– Stationär bevakning
– Ordningsvakter
– Säkerhetsutbildningar
– Rondering
– Civila butikskontrollanter
– Trygghetsvärdar
– Försäljningskontroll
– Internkontroller
– Larmåtgärder
– Utpasseringskontroll
– Parkeringsövervakning
– Åtgärd och fastighetsjour

Ordningsvakt inom detaljhandel

Lösningar

Lösningen utvecklas efter varje kunds behov och risker. Den består av en helhetslösning som består av en kombination av olika tjänster så som parkeringsövervakning, besökshantering, personräkning och samt fler tjänster utifrån ert behov.

PreSäkras säkerhetslösningar för detaljhandeln är eftertraktad då vi kombinerar vår kunskap med den senaste tekniken och  samtidigt ger vi våra kunder kontroll över hela verksamheten.
Oavsett om det är en liten samhällsbutik, galleria eller lyxbutik har vi utvecklat kompletta säkerhetslösningar utifrån marknadens och våra kunders risker och behov.
Några exempel på bevakningstjänster för detaljhandel som vi på PreSäkra utför är: 

⦁ Kameraövervakning

⦁ Brandbevakning

⦁ Bevakning av värdefullt gods

⦁ Bemanning av portar och grindar

⦁ Säkerhet under evenemang- och ombyggnation

⦁ Rondering i lokaler och specifika områden

⦁ In- och Utpasserings kontroller

⦁ Upplåsning och låsning av ett objekt inkl av- och pålarmning.

Butikskontrollanter

Optimal lösning för dig med butik och svinn. PreSäkra erbjuder uppdrag med butikskontroller, en av våra specialiteter som vi har en lång erfarenhet av. Detta är en tjänst som utförs av väktare med specialistutbildning. Denne arbetar normalt inom olika former av dagligvaruhandel med ett och samma syfte, att uppmärksamma och ingripa vid olika former av svinn.
Ett ingripande vid svinn av brottslig art medför oftast en anmälan där PreSäkra sköter direktkontakt med polisen. Du som ägare eller butikspersonal behöver inte ta några risker eller diskussioner med gärningsmannen. Vi sköter all handläggning.
Våra butikskontrollanter arbetar på ett professionellt och obemärkt sätt vilket gör det svårt för gärningsmannen att uppmärksamma oss. Våra butikskontrollanter arbetar alltid civilt med vardagliga kläder för att smälta in i omgivningen. Vid ett eventuellt ingripande eller vid en kontroll kommer kontrollanten att uppvisa medhavd id-handling.

Ordningsvakt

En ordningsvakt är polisens förlängda arm och rapporterar till polismyndigheten. En ordningsvakt skall förutom sin roll som servicepersonal kunna ingripa mot stökiga individer och grupperingar med hjälp av flertalet polislagar. Där vi finns säkerställer vi så att ordningen och tryggheten upprätthålls. Dessutom kommer vi kunna assistera brandkår och sjukvårdspersonal om behov finns.

Förutom arbete i t.ex. varuhus, gågator, centralstationer och domstolar kan ordningsvakten även utföra arbete på restaurang, nattklubb och vid speciella arrangemang. Alla våra ordningsvakter är utbildade inom hjärt och lungräddning och har genomgått en specifik utbildning för att kunna hantera akuta problem.
Samtliga ordningsvakter hos PreSäkra bär ordningsvakts-kostymen istället för standarduniformen för ett mer professionellt och städat intryck!

Våra andra tjänster

parkeringsövervakning

Parkeringsövervakning

Parkeringsövervakning inom tomtmark. oönskad aktivitet i parkeringsgarage och felparkerade bilar är något som vi arbetar med. Tveka inte att höra av dig när du behöver parkeringsövervakning!