Kvalitetssäkrad service

PreSäkra har auktorisation att bedriva bevakning och säkerhet i hela riket.
Våra ledord är att “förhindra och förebygga” vilket är det vi gör när vi med kvalificerad personal och närvaro avskräcker brott och ingriper vid behov.
Förutom ordinarie bevakningsuppdrag med civila/uniformerade väktare, ordningsvakter och butikskontrollanter tar vi oss även an uppdrag som berör fastighetsjour, utryckning, rondering och receptionstjänster. Vi arbetar även med säkerhetsutbildningar till er personal, riskanalyser och interna utredningar.

VÅRA BEVAKNINGSTJÄNSTER

Bevakning

Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina önskemål och behov. Våra uppdrag består av fler olika tjänster som kan sammanställas till en heltäckande bevakning.

Larm & Teknik

Tack vare samarbete med några av marknadens ledande leverantörer av larmlösningar och larmcentraler kan vi leverera helhetslösningar till dig som privatperson eller till ditt företag. 

Evenemang

Har du planer på att arrangera ett evenemang eller behöver säkerhetspersonal till ett festival eller mässa så finns PreSäkra där med rätt man på rätt plats.

Parkerings övervakning

Parkeringsövervakning inom tomtmark. oönskad aktivitet i parkeringsgarage och felparkerade bilar är något som vi arbetar med. Tveka inte att höra av dig när du behöver parkeringsövervakning!

Detaljhandel

PreSäkra erbjuder säkerhetstjänster för detaljhandeln som kan inkludera butikskedjor, varuhus och köpcentrum. Erbjud dina kunder en trygg shoppingupplevelse.

Fastighets & störningsjour

Med vår fastighetsjour får du som fastighetsägare hjälp dygnet runt med att hantera akuta fel i din fastighet. Något som medför en snabb och kostnadseffektiv åtgärd för er.

AKUT HJÄLP?

Du kan känna dig säker med oss, du når oss dygnet runt årets alla dagar.